Gå til forsiden
For deg som prøver å bli gravid
 | SnartMamma | NybaktMamma |
Forside arrow Andre nyheter
søndag 17. desember 2017
Andre nyheter
Færre adopterte fra Kina
Skrevet av Martha Klem   
fredag 28. desember 2007
Færre adopterte fra KinaI 2006 ble det gjennomført 657 adopsjoner i Norge, 230 færre enn året før. Nedgangen skyldes i hovedsak en halvering av antallet adopterte fra Kina. Dette har sammenheng med at ventetiden på å få adoptere barn fra Kina har blitt lenger. (Tall hentet fra Statistisk sentralbyrå, SSB).
Fjoråret var et bunnår for adopsjoner i Norge. Ikke noen gang de siste 40 årene er det blitt gjennomført færre adopsjoner her til lands. Hovedårsaken var et markant fall i adopsjoner fra utlandet, og spesielt fra Kina.
Les mer...
 
Økning i antall fødsler etter assistert befruktning
Skrevet av Martha Klem   
mandag 17. september 2007
Økning i antall fødsler etter assistert befruktningAntall fødsler etter assistert befruktning fortsetter å stige. Bedre metoder gjør at det fødes færre tvillinger og trillinger. Dette kommer fram i nye tall fra Folkehelseinstituttet.
Foreløpige tall for 2006 viser at antall fødsler etter IVF/ICSI behandling fortsatt stiger.
Antall flerfødsler etter IVF og ICSI viser en nedgang for både tvilling og trillingfødsler i forhold til 2003 (ICSI-og ICSI/IVF-kombinasjonsbehandling) og 2004 (kun IVF-behandling).
Les mer...
 
IVF-geni eller svindler?
Skrevet av Ove Brandt   
onsdag 15. august 2007
Mohamed TaranissiHan er Storbrittanias mest suksessrike IVF-lege, med en formue på over 40 millioner norske kroner. Hvorfor har Mohamed Taranissi mistet lisensen til å drive klinikken sin, Assisted Reproduction and Gynaecology Centre i London, etter å ha hjulpet til med å frembringe mer enn 10.000 barn?
Les mer...
 
Vil lovfeste spørreforbud rundt familieplanlegging
Skrevet av Martha Klem   
søndag 29. juli 2007
Likestillings- og diskrimineringsombud Beate GangåsLikestillings- og diskrimineringsombud Beate GangåsLikestillings- og diskrimineringsombud Beate Gangås vil at det skal bli forbudt å spørre om graviditet og familieplanlegging under jobbintervju. Diskriminering av gravide er i dag et av de største diskrimineringsproblemene i norsk arbeidsliv.
Les mer...
 
Link til denne siden på din blogg eller hjemmeside:

  Copyright © 1999-2013 SnartGravid.com
Juridiske merknader