Gå til forsiden
For deg som prøver å bli gravid
 | SnartMamma | NybaktMamma |
Forside arrow Eggløsning
søndag 17. desember 2017
Artikler om eggløsning
Her finner du artikler som kan hjelpe deg til å finne ut når du har eggløsning. Den gamle myten om at alle kvinner har 28 dagers sykluser og eggløsning på dag 14 holder nemlig ikke helt mål.

Fertility Awareness Method (FAM)
Skrevet av Martha Klem   
torsdag 27. september 2007
FAM-skjemaFertility Awareness Method (FAM) er en samling metoder som kan hjelpe deg med å finne ut av hvilke dager i syklusen du har størst sjanse for å bli gravid. I FAM sjekker man 3 fertilitetsindikatorer: den basale kroppstemperaturen (BBT), livmorsekretet og livmortappen.
På denne måten kan du lære deg å kjenne igjen signalene kroppen gir deg gjennom syklusen.
Les mer...
 
Livmortappen - Pernilles erfaringer
Skrevet av "Pernille"   
søndag 11. desember 2005
Ved hjelp av noen timers søking og surfing og litt hjelp fra Amorgirl på SnartMamma tror jeg endelig at jeg har funnet ut litt om hvordan livmortappen skal være ved forskjellige anledninger (selv om jeg regner med det er individuelle forskjeller ang. dette, akkurat som det er med det meste her i livet)
Les mer...
 
Livmortappens stilling og konsistens
Skrevet av Martha Klem   
søndag 11. desember 2005
Livmortappens stilling og konsistensDet å kjenne på sin egen livmortapp høres kanskje rart ut. Men det er absolutt ikke umulig, og den kan også fortelle deg om du er fruktbar eller ikke.
Les mer...
 
Temperaturmåling
Skrevet av Martha Klem   
søndag 11. desember 2005
BBTTemperaturmåling er en fin måte å få bekreftet at man har eggløsning. Det kan også lette litt på presset i slutten av syklusen, fordi man vet at eggløsningen er over, og at det ikke er mer man kan gjøre den syklusen. En annen fordel er at man kan påvise en eventuell graviditet, ved at temperaturen holder seg høy i mer enn 18 dager.
Les mer...
 
Livmorsekretet gjennom syklusen
Skrevet av Martha Klem   
søndag 11. desember 2005
Livmorsekretet gjennom syklusenDet å sjekke utfloden kan kanskje høres litt ekkelt ut, men i forhold til gulp, oppkast og bæsjebleier blir det å sjekke ditt eget livmorsekret ingenting.
Den kan nemlig fortelle deg ganske mye om hvor i syklusen du befinner deg, og om du er fruktbar.
Les mer...
 
Jakten på eggløsningen
Skrevet av Martha Klem   
søndag 11. desember 2005
For de som har regelmessige sykluser, skal man kunne finne eggløsning ved hjelp av kalenderen. Det er bare å trekke fra 12-16 dager fra tidspunktet man forventer neste mens. Men for de av oss som sliter med uregelmessigheter blir det litt vanskeligere. Da kan man prøve noen andre metoder.
Les mer...
 
Link til denne siden på din blogg eller hjemmeside:

  Copyright © 1999-2013 SnartGravid.com
Juridiske merknader