Gå til forsiden
For deg som prøver å bli gravid
 | SnartMamma | NybaktMamma |
Forside
lørdag 25. november 2017
Juridisk informasjon
Juridisk informasjon og ansvarsfraskrivelse

Innholdet på SnartGravid.com er utelukkende til informasjonsbruk.
Dette er et privateid, ikke-medisinsk tilbud til alle som planlegger eller prøver å bli gravide.

Opplysningene må på ingen måte brukes som erstatning for kompetent profesjonell rådgivning eller behandling av utdannet og godkjent lege.

SnartGravid.com kan ikke kraftig nok oppfordre alle brukere med fertilitetsproblemer om alltid å søke lege. Hvis du har spørsmål eller bekymringer, bør du alltid konsultere en lege før du innleder en behandling.

Innholdet på SnartGravid.com kan ikke og skal ikke brukes som basis for å stille diagnoser eller fastsette behandling. SnartGravid.com kan på ingen måte stilles til ansvar - direkte eller indirekte - for noen skader eller mén, som måtte være konsekvensen av bruken eller misbruken av informasjon på SnartGravid.com's internettsider.

Alt materiale på disse sider tilhører opphavsrettslig SnartGravid.com - også innlegg som er sendt til et debattforum. Materialene kan ikke kopieres, selges, distribueres eller på annen måte gjengis uten uttrykkelig skriftlig avtale med SnartGravid.com.

Brukere kan dog fritt printe materialet til eget privat ikke-kommersielt bruk på disse betingelser:

1. At dokumentene forblir hele, uredigerte og uten endringer.
2. At intet gebyr skal tas for privat utlån av materialet.
3. At opphavsrettigheter og SnartGravid.com's navn uttrykkelig angis som kilde og at (merk) disse juridiske informasjonene vedheftes.

SnartGravid.com tar ikke ansvaret for innholdet av innlegg under vår åpne, interaktive debattseksjon Møteplassen. Dets åpne karakter umuliggjør en stram, øyeblikkelig kontroll med hva som uttrykkes av meninger, hvorfor vi ikke kan gjøres ansvarlige. Vi oppfordrer folk som finner upassende innhold til øyeblikkelig å kontakte oss ( Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser, du må slå på Javascript for å kunne se den. ), så vi kan fjerne det.

Vi forbeholder oss retten til å fjerne alt materiale, som anses for å være upassende: Pornografisk, støtende, fornærmende, injurierende, kvakksalverisk, kommersielt, udokumentert, ulovlig eller på annen måte i strid med vår oppfatning av god moral og etikk.

Ingen form for innlegg som kan sees som reklame eller markedsføring av et eller flere produkt tillates. Disse vil bli slettet umiddelbart, da vi skiller sterkt mellom redaksjonelt og kommersielt innhold.

Bidragsytere kan operere under pseudonym, men kan ikke overdra retten til å sende materiale til andre personer.

Hvis du ikke kan godta ovenstående betingelsene for å anvende SnartGravid.com, må vi be deg om å forlate nettstedet snarest.

© Copyright 1999-2006, SnartGravid.com.

 
Link til denne siden på din blogg eller hjemmeside:
Les også:

  Copyright © 1999-2013 SnartGravid.com
Juridiske merknader